Mr. Skjern fortalte om ‘sin’ håndboldklub inden kampen mod SønderjyskE

27. november 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag mødte SønderjyskEs håndboldherrer holdet fra Skjern – og længe inden spillerne kom på banen, havde en stor skare frivillige gjort alting klar. Der var klistret reklamebannere på banen og også på banden på den ene langside. Frivillige havde gjort klar til at tjekke og også sælge billetter – og som noget ekstra for alle de mennesker, der har sæsonkort, var der en fortælling om, hvordan det står til i håndboldklubben lige nu og om de næste skridt ind i fremtiden.

Traditionen tro var der også samling i erhvervsklubben, hvor formand Helge Larsen præsenterede Mr. Skjern.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Carsten Thygesen er i dag direktør i Skjern Håndbold og han har været med i så mange år, at han er Mr. Skjern”, sagde Helge Larsen. Han fortalte videre, at Carsten Thygesen ville fortælle om Skjern Håndbold, der har nogle vilkår, som minder om dem, SønderjyskE har.

Carsten Thygesen startede sit oplæg med at fortælle, at det undrer ham, at Aarhus ikke har Danmarks bedste håndboldhold.

“Aarhus er en stor by, hvor alle de unge gerne vil bo, mens vi i Skjern har 7.800 indbyggere – og når vi har succes med Skjern Håndbold, så handler det om, at vi er stolte af vores håndboldklub og vi står sammen om den”, sagde Carsten Thygesen. Når man ikke bor i en storby, så ved folk, at skal vi have noget – eller skal der ske noget – så skal vi selv sørge for det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at det er nu, at vi i Sønderborg skal rykke sammen omkring SønderjyskE håndbold – fordi det kun er, når vi står sammen, at ting kan ske.

“Og sport giver presse. Der blev skrevet meget  mere om Skjern Håndbold, dengang vi hentede Thomas Mogensen hjem nede fra Flensborg end der blev skrevet om Jes Søderberg, da han stoppede som koncernchef i Mærsk”, sagde Mr. Skjern og tilføjede, at sport giver mere presse end erhverv gør.

Resultater på banen

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er håndboldklubber, som har meget større budgetter end både SønderjyskE og Skjern.

“Men det er ikke altid de rigeste, der vinder – og vi kan sagtens leve med, at Skjern ikke altid vinder kampene”, sagde Carsten Thygesen. Når holdet taber, så det OK at ærgre sig i 24 timer.

“Det er også der vi læser alle Facebook-kommentarerne, hvor folk viser noget med IQ eller sådan noget”.

Når de 24 timer er gået, så rykker folk igen sammen omkring holdet.

“Sjovt nok er det slet ikke spillerne, som det handler om, men derimod det fællesskab, der er omkring dem. Vi er stolte af vores håndboldklub, fordi det er noget, som vi har sammen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter søndagens kamp i Broager Sparekasse Skansen kunne Carsten Thygesen se frem til 24 timer, hvor han og andre omkring Skjernholdet har lov til at ærgre sig. SønderjyskE vandt med 28 mål mod 26. I morgen aften er de alle glade igen – og ser frem til den næste kamp, hvor fans og alle andre igen er klar til at bakke 100 procent op.

Du kan SE BILLEDER HER.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...