Omsorgsklubben OK-Sønderborg har bestilt andestegen

1. november 2019 Sønderborg

Søndag den 10. november skal der nydes confiteret and i Omsorgsklubben OK-Sønderborg.

Vi har bestilt 95 portioner til vores Mortensaften og det bliver den rigtigt gode andesteg, Confit de Canard, som betyder, at ænderne koges i fem til syv timer i andefedt, så kødet bliver både mørt og velsmagende, skriver Omsorgsklubben OK-Sønderborg.

Sidste år var omsorgsklubben lidt uheldige med andestegen – og det skal ikke ske i år. Confiteret and er lidt dyrere, men klubben betaler prisforskellen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omsorgsklubben OK-Sønderborgs formål er at støtte og udføre arbejde indenfor ældregruppen. Blandt andet med grundlag i frivilligt socialt arbejde og virksomhed, der kan supplere det arbejde, der går ud på at forbedre de ældres forhold og livskvalitet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...