Peter Duetoft kommer og fortæller om Frimurerlogen

1. februar 2023 Sønderborg

Foredragsholder Peter Duetoft vil den 15. februar fra klokken 19 fortælle om frimureriet, dets historie, myterne om det og hvorfor man går i loge. Han vil også besvare spørgsmålet: Hvorfor er frimureriet hemmeligt?

Alle er velkommen til det gratis fordrag i Frivillighedens Hus, som sættes i scene af Frimurerlogen – Den Faste Borg ved Alssund.

Peter Duetoft har Frimurerordenens næsthøjeste embede og har Ordenens højeste grad. Han blev optaget i 1982 og har derfor oplevet alle sider af frimureriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er foredragsholder, skribent og leder af Willumsen Samlingen på Herregården Odden i Vendsyssel og var i en længere årrække medlem af Folketinget, skriver Frimurerlogen – Den Faste Borg ved Alssund.

Under foredraget kan der købes kaffe med brød samt øvrige drikkevare.

Så – glæd jer til et spændende foredrag af en veloplagt foredragsholder.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...