Shane Brox folder sig ud i Universe

2. maj 2013 Uncategorized

Den 11. maj kan Universe’ gæster deltage i en workshop med multikunstneren  Shane Brox. I Shanes egen verden er skrald ingredienser til et eventyr – et nyt univers af historier, som gæsterne selv finder på.

I samtlige weekender indtil parkens højsæson sætter ind i juli byder Universe på sjove, vilde og ikke mindst aktive oplevelser for hele familien.

De forskellige events indbefatter skuespillere, artister, multikunstnere og musikere og kreative workshops, som sammen med parkens øvrige  oplevelser vil give gæsterne en oplevelsesrig dag.  Fællesnævneren for alle events er fokus på leg og læring i børnehøjde. Shane Brox byder parkens gæster på kreativ workshop

Artiklen fortsætter under annoncen

Shane Brox skal i Universe.

Alt kan bygges ud af skrald – Shane Brox viser den 11. maj hvordan på en kreativ workshop i Universe. Fra kl. 13-16 kan gæsterne sammen  med Shane bygge noget brugbart ud af det rene skrald. Det handler om at være nysgerrig og se muligheder. Alle kan udfordre deres kreative  evner og opnå overraskende og fantastiske resultater. Skab forunderlige ting med mælkekartoner, toiletruller, papæsker, skruelåg og meget  andet, der alligevel skulle have været smidt ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne i workshoppen udfolder sig kreativt og danner deres helt egne historier med de ting, som bliver skabt ud af skrald. Gæsterne opfordres til at medbringe brugbart skrald til workshoppen.

Workshoppen er både til både børn og voksne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...