Shane Brox folder sig ud i Universe

2. maj 2013 Uncategorized

Den 11. maj kan Universe’ gæster deltage i en workshop med multikunstneren  Shane Brox. I Shanes egen verden er skrald ingredienser til et eventyr – et nyt univers af historier, som gæsterne selv finder på.

I samtlige weekender indtil parkens højsæson sætter ind i juli byder Universe på sjove, vilde og ikke mindst aktive oplevelser for hele familien.

De forskellige events indbefatter skuespillere, artister, multikunstnere og musikere og kreative workshops, som sammen med parkens øvrige  oplevelser vil give gæsterne en oplevelsesrig dag.  Fællesnævneren for alle events er fokus på leg og læring i børnehøjde. Shane Brox byder parkens gæster på kreativ workshop

Artiklen fortsætter under annoncen

Shane Brox skal i Universe.

Alt kan bygges ud af skrald – Shane Brox viser den 11. maj hvordan på en kreativ workshop i Universe. Fra kl. 13-16 kan gæsterne sammen  med Shane bygge noget brugbart ud af det rene skrald. Det handler om at være nysgerrig og se muligheder. Alle kan udfordre deres kreative  evner og opnå overraskende og fantastiske resultater. Skab forunderlige ting med mælkekartoner, toiletruller, papæsker, skruelåg og meget  andet, der alligevel skulle have været smidt ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne i workshoppen udfolder sig kreativt og danner deres helt egne historier med de ting, som bliver skabt ud af skrald. Gæsterne opfordres til at medbringe brugbart skrald til workshoppen.

Workshoppen er både til både børn og voksne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...