To hold fra FC Sønderborg skal spille om det jysk/fynske mesterskab

17. juni 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Efter en flot sæson af U13-talenterne fra FC Sønderborg skal de onsdag den 21/6 kl. 19.00 på neutral bane – ikke fastlagt endnu – møde Talent FC Academy i finalen.

U13-holdet har vundet deres pulje i liga 2A i fornemste stil med hele 32 point efter 12 kampe og en målscore på 44-9.

U15-holdet som også har haft en utrolig flot sæson, hvor de endte på en 1. plads i deres pulje med hele 33 point efter 14 kampe og havde en målscore på 33-17. Det betyder, at de nu skal spille jysk/fynsk mesterskab mod vinderne af den anden liga 2A-pulje, som blev BTI/SHI fra Bindslev. Finalen skal spilles den 20/6 kl. 19.00 på neutral bane i Kjellerup, skriver fodboldklubben i en pressemeddelelse.

FC Sønderborgs U17-hold tog en flot 2. plads i liga 1 og talenterne fra U14-holdet er i skrivende stund ikke færdig med deres turnering, men de ligger til at tage en flot 2. plads i deres pulje.