Tour de France: Søndag morgen lægger Kongeskibet til ved Slotskajen

27. juni 2022 Tour de France

Søndag morgen klokken 8 lægger Kongeskibet til ved Slotskajen i Sønderborg.

Det gør det, fordi Kronprinsen ifølge Kongehuset søndag aften er vært en reception på Kongeskibet i anledning af afslutningen på afslutninger på den tredje etape af Tour de France.

Når Tour de France-feltet kører i mål i Sønderborg, så er Kronprinsen i målområdet.

“Kronprinsen deltog også i nogle af de første møder med den franske Tour-ledelse og jeg er ikke i tvivl om, at sporten betyder meget for ham og for os er det jo rigtigt dejligt, at Kronprinsen har valgt at være her, når feltet kører ind i Sønderborg”, har borgmester Erik Lauritzen tidligere fortalt.

Kronprinsens Tour-program:

Onsdag den 29. juni: Kronprinsen overværer den traditionsrige holdpræsentationen, der i år finder sted i Tivoli.

Torsdag den 30. juni: Kronprinsen deltager i gallamiddag på Københavns Rådhus i forbindelse med den danske tourstart.

Fredag den 1. juli: Kronprinsen overværer den første etape, en 13 kilometer lang enkeltstart af Tour de France og overrækker den gule trøje til vinderen.

Lørdag den 2. juli: Kronprinsen sætter det folkelige cykelløb Tour de København i gang. Senere på dagen overværer han afslutningen på anden etape i Nyborg.

Søndag den 3. juli: Kronprinsen overværer afslutningen på tredje etape i Sønderborg – og står for en reception på Kongeskibet klokken 19:30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...