Hvordan får vi unge til selv at lave mad?

26. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

I en forelæsning på Gråsten Bibliotek den 2. maj klokken 19.00 vil Boris Andersen fra Aalborg Universitet, løfte sløret for sine foreløbige pointer fra sit Ph.d.-projekt om, hvad der skaber unges lyst til selv at lave mad, og hvordan man kan understøtte denne lyst.

Det kommer både til at handle om betydningen af det, som de unge har med sig hjemmefra, men også om hvordan samværet med andre unge omkring mad og måltider kan udfordre indgroede vaner.

Nøgleordene vil bl.a. være et opgør med forældrenes dårlige samvittighed, behovet for madtolerance samt maden og måltidet som en måde, hvorpå vi alle skaber og giver hinanden fællesskab.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...