Enhedslisten: Udsattemøde med spisning den 5. november

23. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Jan Blume vil møde socialt udsatte.

Jan Blume vil møde socialt udsatte.

Den 5. november 2013 inviterer Enhedslisten Sønderborg lokale borgere, der er socialt udsatte, sociale foreninger og deres frivillige til et lyttemøde på Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lyttemødet vil vi servere en god frokost i respekt for de mange frivillige, som gør en væsentlig forskel for andre mennesker i Sønderborg, og til de mennesker der ikke har råd til at spise ude blot en gang i mellem.

Formålet med lyttemødet er, at vi i Enhedslisten Sønderborg, som lokalt parti, vil lytte til de borgere og eksperter, der hver dag står i meget svære menneskelige livssituationer. Vi ønsker med dette møde at høre, hvad Sønderborg Kommune vil kunne gøre bedre i forhold til deres service og betjening af borgerne – mødet skal danne grundlag for, hvad Enhedslisten lokalt vil arbejde videre med i vores politiske arbejde i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...