Politiet: Hvad er der sket med Kamilla Hantusch?

Arkivfoto
Arkivfoto
22. juli 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Den 22-årig Kamilla Hantusch fra Padborg har siden lørdag kl. 22.30 været forsvundet i Padborg. Og politiet har ikke hørt fra nogen, der kan hjælpe med at finde frem til, hvad der er sket med den unge pige.

Derfor beder Syd- og Sønderjyllands Politi nu offentligheden om hjælp, da eftersøgningen endnu ikke har båret frugt. Politiet har ledt efter pigen i området omkring skolen på Frøslevvej samt på den mest sandsynlige rute hjem til hendes hjem på Teglgårdsvej.

Og det er her eventuelle vidner kommer ind. Da det var lørdag aften, og vejret var godt, har politiet nemlig en formodning om, at mange må have opholdt sig på terrasser, i haver eller har været ude at gå en tur i det gode sommervejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil i den forbindelse gerne høre fra alle, der bor eller har opholdt sig i området lørdag aften, da politiet gerne vil høre om alt, der er set og hørt i området – uanset at det kan virke banalt eller på ingen måde usædvanligt. Oplysningerne kan nemlig være med til at kortlægge, hvem der har opholdt sig i området, og hvilke biler og andre køretøjer, der har været på vejene.

Derfor beder politiet alle om at ringe på 114, så man hurtigst muligt kan danne sig det bedst tænkelige overblik over situationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kamilla Hantuschs signalement:

· Dansk

· Spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj

· Skulderlangt brunt hår

· Da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle.

· Medbragte en sort taske.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...