Biljagt i Sønderborg – to unge prøvede på at køre fra politiet

12. maj 2021 112

Politiet har tirsdag aften været på vild biljagt i Sønderborg, hvor flere patruljevogne for fuld udrykning var efter en mindre sølvgrå bil.

”Vi har anholdt to unge mennesker og det ser ud til, at de prøvede at slippe væk, fordi føreren af bilen ikke har kørekort”, siger politiet vagtchef til SønderborgNYT.

Biljagten begyndte på Aabenraavej klokken cirka 22, hvor bilen med de to personer ikke standesede, selvom politiet gav signal om, at de skulle. Det satte gang jagten, som foregik ind gennem Sønderborg by og på et tidspunkt kørte de på Skovvej, Hertug Hans Vej og derefter Friheds Allé – og så på Kastanie Allé og videre til Ahlmannsvej, hvor flugtbilen bilen blev stoppet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...