Festligt singleparty for udviklingshæmmede

9. november 2023 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften var der singleparty for udviklingshæmmede i Penny Lane og det er en større flok frivillige, som står bag arrangementer, der denne gang fandt sted for sjette gang. Der var 50 mennesker, som havde tilmeldt sig og desuden deltog en håndfuld handicaphjælpere.

“Jeg vil gerne sige velkommen til Jer alle og jeg håber, vi får en god aften”, sagde Dorte Heltoft, da alle var kommet. Hun fik også fortalt, at det er frivillige, som står for festen.

“Hvis ikke der var frivillige, så kunne sådan noget, som sådan en festaften ikke lade sig gøre. Der er to vejledere, så hvis det er lidt svært for jer at snakke med andre, så kan de hjælpe jer, så i finder ud af det”, sagde hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

På bordene lå der såkaldte samtalekort, der kan hjælpe samtaler i gang – og desuden havde sexualvejlederne været på besøg hjemme hos de handicappede for at snakke med dem om, hvordan man kommer i kontakt med andre, når man er ude.

På udkig efter nye venner

“Jeg er her, fordi jeg gerne vil finde mig en kæreste”, sagde Henrik Zoega Jørgensen til SønderborgNYT. En anden ved bordet ved godt, hvordan det er at ha’ en kæreste.

“Jeg har nemlig haft en kæreste og hun er her også. Nu er hun min X-kæreste”, sagde Peter Petersen. Han vil prøve at se, om han kan få en god ven eller to i løbet af aftenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samme vil Michael Jensen.

Efter der var spist, så blev der skruet op for musikken og en del af singlerne gav sig til at danse.

Næste singlefest er den 24. april.

Du kan SE BILLEDER HER.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...