Kulturudvalget vil sende penge til Diamanten

31. maj 2013 Uncategorized

Kultur- og Erhvervsudvalget drøftede på udvalgsmødet den 8. maj 2013 Diamantens økonomiske situation på baggrund af halbestyrelsens status efter første kvartal.

Status viser, at Diamanten ikke fremadrettet vil være i stand til at afdrage tilstrækkeligt på kassekreditten, og at dette medfører et likviditetsmæssigt underskud på 400.000 kr. fra august. Man vil ikke længere være i stand til at udbetale løn og afregne med kreditorer, da bankkontoen lukkes.

Fremskrivningerne viser endvidere, at der også vil opstå et underskud på 200.000 kr. i forhold til maksimum på kassekreditten ultimo 2014, selvom der tilføres 400.000 kr. i 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et ekstraordinært tilskud på 600.000 kr. vil medføre, at kassekreditten kan afvikles, og bestyrelsen forventer herefter, at der fremadrettet vil være balance mellem indtægter og udgifter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...