Kulturudvalget vil sende penge til Diamanten

31. maj 2013 Uncategorized

Kultur- og Erhvervsudvalget drøftede på udvalgsmødet den 8. maj 2013 Diamantens økonomiske situation på baggrund af halbestyrelsens status efter første kvartal.

Status viser, at Diamanten ikke fremadrettet vil være i stand til at afdrage tilstrækkeligt på kassekreditten, og at dette medfører et likviditetsmæssigt underskud på 400.000 kr. fra august. Man vil ikke længere være i stand til at udbetale løn og afregne med kreditorer, da bankkontoen lukkes.

Fremskrivningerne viser endvidere, at der også vil opstå et underskud på 200.000 kr. i forhold til maksimum på kassekreditten ultimo 2014, selvom der tilføres 400.000 kr. i 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et ekstraordinært tilskud på 600.000 kr. vil medføre, at kassekreditten kan afvikles, og bestyrelsen forventer herefter, at der fremadrettet vil være balance mellem indtægter og udgifter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...