Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den.

“Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

Betjentene vurderede, at bilens fører – en 39-årig mand fra Vejleområdet – var påvirket af stoffer.

“Det erkendte han og derfor blev han sigtet og anholdt, så der kunne tages en blodprøve, som bliver afgørende for sagens udfald”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Både bilens fører og passageren – en 50-årig mand fra Nordborg – blev visiteret og på passageren fandt betjentene 1,9 gram amfetamin. De fandt også den pose, som var smidt ud af vinduet og i den var der 2,4 gram amfetamin”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Han fortæller videre, at fundet af amfetaminen gav anledning til at ransage passagerens adresse i Nordborg.

“Og der blev fundet 126,7 gram amfetamin i hjemmet”, siger Chris Thorning Vesterdal og fortæller, at årsagen til at bilen var efterlyst, det var, at det var en udlejningsbil, som burde have været afleveret igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...