Sandbjerg Gods bliver kulisse for DM i krolf

Sønderborg Krolfklubs DM-hold
Sønderborg Krolfklubs DM-hold
17. september 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

Den 25. og 26. september lægger Sønderborg græs til de bedste krolfspillere fra hele Danmark, som skal kæmpe om det officielle Danmarksmesterskab. Det bliver med flagallé, indmarch med Sønderborg Garden, åbning ved borgmesteren og officielle DM-medaljer fra Danmarks Idrætsforbund til de bedste. Rammen er Sandbjerg Gods – og det er bestemt en oplevelse for både spillere og publikum.

”Det betyder fantastisk meget, at vi får DM til byen. Det løfter interessen for krolf i hele Sønderjylland. Det ville jo være helt fantastisk, hvis folk kommer forbi og ser de gode spillere,” siger Børge Georgi, som er formand for Sønderborg Krolfklub og en del af landsudvalget i krolf under Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sandbjerg Gods bliver kulisse og der er store forventninger til rammene, skriver Sønderborg Krolfklub.

”Det er et kanonsted, det er helt vildt. Det bliver nogle rigtigt spændende baner at lave. Vi glæder os til igen at kunne konkurrere på allerhøjeste niveau, og så selvfølgelig se mange af de dygtige spillere, også fra lokalområdet,” siger formand for Landsudvalget i krolf i DAI Svend Erik Jensen.

Faktisk er krolfbanerne i Sønderjylland efterhånden så proppede, at der iSønderborg ikke er plads til flere nye spillere – de er allerede 144.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mesterskabet bliver for første gang nogensinde afviklet over to dage, hvor lørdagen byder på det individuelle DM og søndagen på DM for hold.

Sporten har gået sin sejrsgang gennem hele Danmark og spilles i dag i knap 200 idrætsforeninger, og det er kun de cirka 120 bedste spillere, som er kvalificeret til DM.

En af de mest rutinerede er Anne Marie Jacobsen på 73 år fra Bedsted, som har spillet med til alle seks danmarksmesterskaber og endda tog guldet til det første i 2015.

Hun bor blot 50 km væk fra Sandbjerg Gods og glæder sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er stolt over at være med igen. Jeg har ikke været helt suveræn i år, men jeg er kvalificeret til DM, og så må vi jo håbe, at jeg kan toppe der. Uanset hvad bliver det en god oplevelse”, siger Anne Marie Jacobsen, som kan følges med sin mand, som også er kvalificeret blandt herrerne.

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...