Sønderborgs fodboldtalent Simon Poulsen fortsætter som assistenttræner i SønderjyskE

27. november 2020 Sport
Pressefoto
Pressefoto

Simon Poulsen har fået smag for trænergerningen, siden han stillede støvlerne på hylden for to år siden. Han har nu forlænget sin kontrakt, så den løber frem til sommeren 2023.

Det er snart to år siden, at Simon Poulsen, som er fra Sønderborg, besluttede sig for at stille støvlerne på hylden.

Eller det er i hvert fald næsten to år siden, at han stoppede som Superliga-spiller, for den 36-årige assistent- og transitionstræner trækker stadig i støvlerne med jævne mellemrum, når han er med omkring træningen, uanset om det er for Superliga-, U19- eller U17-holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I januar 2019 skulle Simon Poulsen finde ud af, hvad han skulle lave efter en imponerende karriere, der bød på 31 A-landskampe og ophold i blandt andet AZ Alkmaar, PSV Eindhoven og Sampdoria, og han ville gerne afprøve trænergerningen i SønderjyskE – og det skulle hurtigt vise sig at være den rigtige vej at gå.

Simon Poulsen stortrives i jobbet som assistent- og transitionstræner i SønderjyskE, og han er meget glad for, at hans kontrakt nu er forlænget med to et halvt år, så den løber frem til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sidste gang gik jeg fra at være spiller til at blive træner. Dengang skulle jeg finde ud af, om jeg skulle blive i fodboldverdenen, og om trænervejen var noget for mig. Nu har jeg været i det i snart to år, og jeg føler mig mere og mere til rette i det, og jeg føler, at jeg udvikler mig hver eneste dag. Jeg er glad hver eneste gang, jeg møder ind på trænerkontoret, og jeg føler, at jeg er det helt rette sted, siger Simon Poulsen i en pressemeddelelse.

“Vi har et rigtigt stærkt trænerteam, og vi har et fantastisk samarbejde, hvor vi supplerer hinanden godt. Vores forskelligheder i gruppen skaber en god helhed”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sportschef Hans Jørgen Haysen er meget begejstret for, at Simon Poulsen fortsætter i klubben.

“Det har hele tiden været planen, at det skulle være et længere forløb, efter han trådte over i trænerjobbet, men han og vi skulle også lige se, om det ville blive lige så godt uden for banen, som det var på banen. Det har det været, og selv om han havde en kæmpe betydning på banen, har hans betydning måske endda været endnu større, efter han er gået trænervejen”.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk