Sommerferien er begyndt – Egens Serie 1-hold er ude af pokalturneringen

27. juni 2020 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Efter en flot, flot indsats måtte Egens Serie 1-hold lørdag forlade turneringen med et nederlag på 0-1 til Danmarksserieholdet fra Kolding Boldklub.

Foran 185 tilskuere på Linak Arena i Guderup bragte Kolding sig foran 1-0 efter 16 minutters spil. Et flot angreb fra Kolding med et brag at et skud op i hjørnet blev dog flot reddet af Egen-målmanden: Men Kolding var hurtige på reposten og scorede, skriver EUI i en pressemeddelelse.

Første halvleg var meget jævnbyrdig, men i 2. halvleg var det Egen, der dominerede. Og hjemmeholdet havde flere oplagte målchancer, der kunne have resulteret i scoring, hvis det ikke havde været for en storspillende Kolding-målmand.

Imponerende af Egen-holdet ikke blot at spille lige op med Danmarksserieholdet fra Kolding, men også at presse Kolding-holdet hele 2. halvleg med det ene flotte angreb efter det andet.

Egen-holdet kan nu holde en velfortjent sommerferie.