Sommerferien er begyndt – Egens Serie 1-hold er ude af pokalturneringen

27. juni 2020 Nordborg

Efter en flot, flot indsats måtte Egens Serie 1-hold lørdag forlade turneringen med et nederlag på 0-1 til Danmarksserieholdet fra Kolding Boldklub.

Foran 185 tilskuere på Linak Arena i Guderup bragte Kolding sig foran 1-0 efter 16 minutters spil. Et flot angreb fra Kolding med et brag at et skud op i hjørnet blev dog flot reddet af Egen-målmanden: Men Kolding var hurtige på reposten og scorede, skriver EUI i en pressemeddelelse.

Første halvleg var meget jævnbyrdig, men i 2. halvleg var det Egen, der dominerede. Og hjemmeholdet havde flere oplagte målchancer, der kunne have resulteret i scoring, hvis det ikke havde været for en storspillende Kolding-målmand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Imponerende af Egen-holdet ikke blot at spille lige op med Danmarksserieholdet fra Kolding, men også at presse Kolding-holdet hele 2. halvleg med det ene flotte angreb efter det andet.

Egen-holdet kan nu holde en velfortjent sommerferie.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...