Team Bodenhoff på tur på Als

Kim Vilfort og Thomas Mogensen. Foto: Ole Kæhler
Kim Vilfort og Thomas Mogensen. Foto: Ole Kæhler
24. september 2022 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham.

“Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem rører vi slet ikke. De går direkte ind på en konto i Børnecancerfonden og på den måde undgår vi en masse regnskab. Vi må gerne give gaver, som eksempelvis en t-shirt eller lignende til vores støtter”, sagde Claus Bodenhoff.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ordet tak er det, som de fleste bruger, når de får en donation eller en anden form for hjælp – og Claus Bodenhoff har fået indrammet sin tak til sine sponsorer og støtter og på Hotel Sønderborg Strand var det tidligere fodboldsspiller Kim Vilfort, der overrakte dem.

“Jeg vil gerne sige mange til Thomas Mogensen fra SønderjyskE og til Hotel Sønderborg Strand for deres opbakning”, sagde Claus Bodenhoff, inden Kim Vilfort gav den trykte tak.

Efter pitstoppet på Hotel Sønderborg Strand, gik turen til Broager Sparekasse, hvor der skulle tages billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil rigtigt gerne vise vores sponsor, at deres støtte har stor betydning, så de får et billede af os, hvor vi står foran sparekassen”.

Fra Broager Sparekasse skulle der køres lidt længere – nemlig til Davidsen i Høruphav og derfra mod dagens mål, SuperBrugsen i Skovby.

“Jeg har tidligere været med Team Rynkeby i Paris og jeg synes, det giver mere mening for mig at cykle rundt i Danmark, hvor jeg kan møde nogle af de børn, som jeg er med til at hjælpe”, har Claus Bodenhoff tidligere sagt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnecancerfonden hjælper vi kræftsyge børn og der skal penge til. Blandt andet støtter de forskningen af kræft, som rammer børn og i dag overlever seks ud af syv kræftramte børn.

“Jeg begyndte mine ture rundt i Danmark i 2015 og har sendt flere end fem millioner kroner til Børnecancerfonden og det er jo også en del”, sagde Claus Bodenhoff.

Du kan SE BILLEDER HER.

29. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

29. februar 2024 Samfund

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes. Uge 11 er International Hjerneuge og det er i […]

Læs mere...