To frivillige brandmænd kom til skade under slukningsarbejde efter voldsom savværksbrand

24. februar 2019 112

Det var en krævende opgave for de omkring 40 brandfolk, der natten til søndag kæmpede for at få kontrol over en voldsom brand på Kirke Hørup Savværk og Pallefabrik på Sydals. Det skriver TV Syd.

To af de frivillige brandfolk blev lettere kvæstede under slukningsarbejdet i nat:

”En af vores folk har fået en lille hjernerystelse og en anden fik kvæstet en fod”, oplyser brandkaptajn Jørgen F Jacobsen, Hørup Frivillige Brandværn, til TV SYD.

Branden blev opdaget ved 22-tiden lørdag aften og var først endeligt slukket søndag formiddag. Savværkets ejer Chresten Jespersen blev lørdag aften ringet op af nogle naboer til savværket, der fortalte om branden:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var da en slem forskrækkelse. Der går da nok lidt tid, inden jeg igen kommer i gang med at fabrikere paller. Strømforsyningen er ødelagt af branden, men nu skal vi allerførst have ryddet op”, siger Chresten Jespersen til TV SYD.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...