To frivillige brandmænd kom til skade under slukningsarbejde efter voldsom savværksbrand

24. februar 2019 112

Det var en krævende opgave for de omkring 40 brandfolk, der natten til søndag kæmpede for at få kontrol over en voldsom brand på Kirke Hørup Savværk og Pallefabrik på Sydals. Det skriver TV Syd.

To af de frivillige brandfolk blev lettere kvæstede under slukningsarbejdet i nat:

”En af vores folk har fået en lille hjernerystelse og en anden fik kvæstet en fod”, oplyser brandkaptajn Jørgen F Jacobsen, Hørup Frivillige Brandværn, til TV SYD.

Branden blev opdaget ved 22-tiden lørdag aften og var først endeligt slukket søndag formiddag. Savværkets ejer Chresten Jespersen blev lørdag aften ringet op af nogle naboer til savværket, der fortalte om branden:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var da en slem forskrækkelse. Der går da nok lidt tid, inden jeg igen kommer i gang med at fabrikere paller. Strømforsyningen er ødelagt af branden, men nu skal vi allerførst have ryddet op”, siger Chresten Jespersen til TV SYD.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. marts 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere overvismand tegner et billede af SVM-regerings politi

27. marts 2023 Politik

Mandag den 3. april kommer tidligere formand for det økonomiske råd, professor Christen Sørensen, til MultiKulturhuset i Sønderborg. Den tidligere overvismand vil på et møde, som finder sted i tidsrummet 16:00-18:00, tegne et billede af SVM-regeringens politik – set i lyset af den styrke, de udfordringer og de problemer den danske økonomi står overfor i […]

Læs mere...