Hertugbyens Bevaringsforeninger søger om hjælp til huslejen

27. november 2021 Augustenborg
Ruths Hus
Ruths Hus

Hertugbyens Bevaringsforening har sendt kommunen et brev, hvor foreningen beder om 20.500 kroner til leje af lokaler i Ruths Hus i Augustenborg i 2022. Foreningen søger om 20.500 kroner i 2022 og på torsdag tager Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme stilling til, om foreningen skal have pengene eller et afslag.

Hertugbyens Bevaringsforening har til formål at bevare og udvikle Augustenborgs historiske bykerne og foreningen har fået 20.500 kroner i støtte til husleje i årene 2019, 2020 og 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen oplyser, at de forventer at benytte Hofrådens Hus, når renoveringen er længere fremme og derfor gør forvaltningen de folkevalgte opmærksom på, at der alene skal tages stilling til et eventuelt huslejetilskud til Hertugbyens Bevaringsforening for året 2022.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...