Super lette og smarte veste fra Outdoor i Centrum

23. april 2013 Uncategorized

Disse veste er for det første virkeligt smarte at se på – og så kan de på ingen måde sammenlignes med den slags veste, der ligner ærmeløse dynejakker.

– Mine veste vejer i størrelse medium sølle 180 gram. trådene i dem er tyve gange tyndere end menneskehår – og alligevel er de så stærke, at de kan børstes med en stålbørste, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum ved Rønhave Plads.

Vestene, der koste lige i underkanten af et par tusinde kroner, bruges af både kvinder og mænd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tråde, der er tyve gange tyndere end menneskehår, gør, at denne vest blot vejer 180 gram.

– Mænd ser lidt sporty og friske ud i vestene og kvinder bliver både fikse og smarte, siger Peter Uwe Hansen og fortæller, de er fine til at spadseretur om aftenen og desuden er de så flotte, man sagtens kan have dem på i byen.

– En lille detalje er, man kan krølle vesten sammen i den ene af lommerne og så sætte den i sit bælte eller have den i en lille taske, siger han. Vesten skal vaskes som andet tøj af uld – og den skal i tørretumbleren sammen med nogle tennisbolde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prøv at gå indenfor i Outdoor i Centrum og tage et kig på vestene – og se samtidig alt det andet tøj, der er både smart og praktisk til mennesker, der nyder at være udendørs.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk