Peter Hansen træder helt ud af ringridningen

6. juni 2013 Uncategorized

Når der sidder 1888 herrer og nyder årets Herrefrokosten, så bliver der udnævnt en ny formand. Det er nuværende ritmester Jes Andersen, der stiller sig helt i spidsen for de frivillige i komiteen og tegner Ringriderfesten udadtil.

Peter Hansen takker af efter 15 år som frontfigur i Ringriderfesten.

– Jeg har haft posten i 15 og har siddet med i komiteen endnu længere, så jeg kender det hele forfra og bagfra, siger Peter Hansen, der har bestemt sig for at takke af og slippe Ringriderfesten helt. Han er sikker på, at det er rigtigt at sige farvel, så der er andre, der kan få lov til at være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Faktisk ser jeg Ringriderfestens komité som noget af det meste kontinuerlige. På 125 år har der blot været 8 formænd, så der er stor stabilitet, siger Peter Hansen. Han mener selv, at det, der får komiteens folk til at arbejde år efter år er, at de har det sjovt sammen og de mener, der meget givende at være med til at sætte ringriderfesten sammen.

– Sådan er det med alt frivilligt arbejde. Det er lysten, der holder hjulene i gang, siger han. Han tvivler ikke på, at Jes Andersen også vil gøre det godt, når han indtager formandsposten og giver sin ritmestertitel videre til Hans Otto Ewers.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...