Sønderborg Inner Wheel gav penge til Mødrehjælpen

13. december 2019 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Inner Wheel, hvis formål blandt andet er at fremme venskab, hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse, har holdt juleafslutning, hvor der blev hygget og spillet banko. Overskuddet på godt 3.000 kroner fra juleafslutningen har vi afleveret til Mødrehjælpen i Sønderborg.

Det skriver Inner Wheel.

For Mødrehjælpen er det allervigtigste at børnene har det godt og får en god barndom, så de bliver i stand til selv at mestre livet.

Mødrehjælpen er afhængig af både frivillige hænder, men i særdeleshed også donationer og økonomiske gaver for at de kan forsætte det store arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Inner Wheel glæder vi os derfor over at vi kan være med til at gøre en forskel for nogle af Sønderborgs sårbare børnefamilier.

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...