Hærværk mod skib ved Havnefronten i Gråsten

16. april 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Der blev i natten til lørdag kl.01.05 lavet hærværk mod Niels Jessens skib ved Havnefronten i Gråsten.

Ud fra optagelserne fra skibets overvågningskamera har der muligvis været to personer om hærværket.

Den ene person, er: En mand, alm. af bygning. Iført en mosgrøn dunjakke, tennissko med kraftige hvide såler. Vedkommende bar maske, muligvis en klovnemaske.

”Det er ikke første gang, der bliver lavet hærværk på mit skib – og denne gang er der smadret en rude og der er smidt maling ud over skibet og en del af den røg indenfor og ramte sæder og andre ting”, siger Niels Jessen til SønderborgNYT. Han fortæller, at han selvfølgelig selv har set overvågningen igennem.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og jeg kan se, det er de samme personer, som også stod bag hærværket sidste gang – og nu håber jeg på, at politiet får fat i dem”, siger han og fortæller videre, at 8-10 mand brugte deres lørdag på at hjælpe ham med at få malingen fjernet igen.

Har du hørt eller set noget, der kan bidrage til opklaring af hærværket, bedes du kontakte politiet på telefon 114.

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...