DF vil nedlægge regionerne

8. august 2018 Politik

Til efteråret, når sundhedsreformen skal forhandles på plads, vil Dansk Folkeparti forsøge at få nedlagt regionerne.

Det skriver Politiken onsdag.

I et interview med avisen giver partiets formand, Kristian Thulesen Dahl, udtryk for, at hvis det står til ham, skal regionerne afskaffes totalt.

“Vores bud er, at staten driver de specialiserede sygehuse, som i højere og højere grad er blevet udviklet. Kommunerne skal derefter have pligt til at have et grundlæggende beredskab til de folk, der kommer hjem fra sygehuset og har brug for hjælp”, siger Kristian Thulesen Dahl til Politiken i forbindelse med partiets sommergruppemøde i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringen har ingen ønsker om at sløjfe regionerne. Står det til dem, vil sundhedsreformen i stedet indeholde flere strukturelle ændringer, hvor forskellige opgaver flyttes fra regioner til stat, kommuner og almen praksis.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...