Enhedslisten er ikke imod ProjectZero eller Nordborg Resort – kun Als-Fynforbindelsen

23. juni 2022 Politik
Asger Romme Andersen
Asger Romme Andersen

På onsdagens byrådsmøde stemte Asger Romme Andersen fra Enhedslisten imod oplægget om Byrådets visioner, der blandt meget andet handler om fyrtårnsprojekterne ProjectZero og Nordborg Resort.

“I Byrådssalen sagde jeg, at Enhedslisten er tro mod det, der blev sagt i valgkampen. Nemlig at vi er imod en fast forbindelse mellem Als og Fyn – og de 29 andre byrådsmedlemmer ville ikke tage linjerne med at arbejde for en fast forbindelse ud af visionspapiret – og så måtte jeg jo stemme nej til det hele”, siger Asger Romme Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Enhedslisten er bestemt for ProjectZero, det gode liv og alle de andre ting i visionsoplægget”.

I konstitueringsaftalen er politikerne enige om, at ethvert parti – trods medlemskab i flertalsgruppen – har lov til at forfølge egne mærkesager.

“Men når der skal findes enighed om visionerne for de kommende år, så gælder konstitueringsaftalen ikke. Vi kunne jo bare ha’ taget Als-Fynforbindelse ud af visionspapiret papiret og stemt særskilt for den. Så kunne jeg stemme imod og resten stemme for – og dermed havde der – også på papiret – været fuld enighed om de øvrige visioner”, siger Asger Romme Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...