Kræftramte unge skal på oplevelse i Park by Mens Cut

12. oktober 2020 Sønderborg

Det er skønt at have mulighed for at gøre noget godt for andre – og især når det er for unge mennesker, der er – eller har været – ramt af kræft. Og den 24. oktober kommer der en flok unge mennesker, i alderen fra 13 til år, på besøg hos Park by Mens Cut på Rådhustorvet.

Her er scenen sat til en herlig dag – takket være en række lokale butikker og virksomheder.

”Vi har valgt, at  de unge mennesker ikke alene skal klippes eller have sat hår og det er muligt, fordi der er kommet en pæn flok sponsorer”, siger Lena Krag Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnene får blandt andet en sponsoreret behandling hos Klinik Lehman og huller i ørene af guldsmed Jacob Nielsen.

Derudover får de sandwich af Hr. Jessen, sponsoreret tøj fra en af Park by Mens Cuts kunder og aftensmaden skal nydes på Brøggeriet. De unge mennesker får gaver fra Matas og saft fra Visselulles Vinbar. Der er også nøgleringe fra Skogalleriet. Johns Auto er kommet med et beløb, som bruges på gaver til de unge mennesker.

“Fra Schlott er der tøj og Lykke har givet smykker”, siger Lena Kragh Schmidt og tilføjer, at DJ’en Mathias sørger for musik i salonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De kræftramte børn får altså sponsoreret en dejlig dag, hvor de ikke behøver tænke på andet end at hygge sig og være sammen.

Børnene skal bo på Marina Fiskenæs og heldigvis har Als Maskinfabrik bestilt en bus, som sørger for at køre dem alle til og fra Rådhustorvet i Sønderborg.

”Hele ideen med dagen er at give børnene en dag med gode oplevelser og det er dét, der fylder tankerne” siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Artiklen er skrevet af praktikant Sarah McCulloch fra 9. klasse på Dybbøl-Skolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk