Skal du med på Julemærkemarchen på søndag?

28. november 2022 Sønderborg
På march til fordel for svigtede børn. Foto: Ole Kæhler
På march til fordel for svigtede børn. Foto: Ole Kæhler

På søndag kan du komme med på Julemarchen, som har start fra Sønderskov-Skolen mellem kl. 10 og 11 – der kan vælges mellem to ruter på henholdsvis 5 og 10 km. Der er rasteplads i skoven ved Kryb i Ly, hvor der kan købes lidt forfriskninger.

Siden 1904 er der hvert år udkommet et nyt julemærke til gavn for julemærkehjemmene og udsatte børn. Alle kan deltage i det sunde og hyggelige initiativ, julemærkemarchen, skriver arrangørerne.

Sønderborg har arrangeret julemærkemarchen 46 år, Sønderborg  stiller i år med det største firmahold med 192 deltagere og holdet modtager pokal for største firmahold på landsplan og pokal for det største her i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her i Sønderborg ligger vi blandt de seks største julemarcher på landsplan med over 300 tilmeldte på forhånd og man kan også møde op på selve dagen og købe startkort.

Andre store hold er de lokale arrangører, Idrætsforeningen Posten, med 15 deltagere, Tarok med 11 og Birgit Petersen med familie tæller ni deltagere – og de tre hold har deltagere, som har været med på Julemærkemarchen i samtlige 46 år.

Andre store hold er Botilbudet Græskobbel  med 12 deltagere og EUC Syd med 12.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle hold med over 10 tilmeldte får holdplaketten.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...