21-årig sat bag tremmer

22. oktober 2014 Uncategorized

I de kommende fire uger er en 21-årig mand fra Sønderborg-området sat ud af spillet, som efter politiets og nu også rettens opfattelse handler om indbrudstyveri.indbrud

Manden er sigtet for et indbrudsforsøg i et hus på Parkgade i Sønderborg mandag aften, hvor en beboer kom hjem og overraskede en tyv, hvorfor vedkommende valgte at stikke af. Kort efter blev den 21-årige,  der svarede til signalementet på indbrudsforsøget, anholdt.

Tirsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Sønderborg, hvor dommeren fulgte anklagerens ønske om at varetægtsfængsle den 21-årige i fire uger frem til den 18. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den tid skal politiet blandt andet bruge til at undersøge, om den anholdte, som i forvejen er kendt af politiet, har mere på samvittigheden.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...