21-årig sat bag tremmer

22. oktober 2014 Uncategorized

I de kommende fire uger er en 21-årig mand fra Sønderborg-området sat ud af spillet, som efter politiets og nu også rettens opfattelse handler om indbrudstyveri.indbrud

Manden er sigtet for et indbrudsforsøg i et hus på Parkgade i Sønderborg mandag aften, hvor en beboer kom hjem og overraskede en tyv, hvorfor vedkommende valgte at stikke af. Kort efter blev den 21-årige,  der svarede til signalementet på indbrudsforsøget, anholdt.

Tirsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Sønderborg, hvor dommeren fulgte anklagerens ønske om at varetægtsfængsle den 21-årige i fire uger frem til den 18. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den tid skal politiet blandt andet bruge til at undersøge, om den anholdte, som i forvejen er kendt af politiet, har mere på samvittigheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...