Gråsten: Akvariet er fyldt med fisk der ikke tåler vand

27. juni 2013 Uncategorized
Sønderjyllands Akvarium åbner d. 1. juli kl.10 i Papirmuseets By A/S, der ligger i Gråsten.
Her er flotte farvestrålende fisk, kyssefisk, langhalefisk, snudefisk, smukke, tropiske fisk, saltvandsfisk og hajfisk med skarpe, spidse tænder.

Her vises en sønderjysk tørfisk frem. En sjælden, men flot, art.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Fiskene svømmer mellem havplanter, smukke søblomster og tang.
Alt er håndlavet i papir med skabeloner, quillingkam og -stift. Der er dekoreret med sten og materialer fundet ved hav og fjord. Dekoratør Hanne Olesen har stået i spidsen for Akvarieopbygningen og med stor opfindsomhed har hun skabt en dejlig aqua-stemning i “Sønderjyllands Akvarium”, der har det kendetegn, at det ikke indeholder en eneste dråbe vand.
– Det har været en vanvittig sjov opgave. Mine kollegaer har hjulpet med at lave modeller og nu glæder jeg mig til at se, hvordan det bliver modtaget af vore kunder besøgende, siger Hanne Olesen.

Find skatten

Der er også skattejagt for store og små, hvor man kan blive klogere på vandets dyreliv og hvor man skal bruge øjnene.Der er præmie til alle rigtige løsninger.
Der er lagt op  til en festlig åbning, hvor tangsnoren klippes over af byrådskandidat Sven Jensen, der har lovet at klæde sig passende på til lejligheden.
Alle besøgende opfordres til på åbningsdagen at møde op i maritim påklædning som f.eks. i waders, badetøj, med snorkel eller svømmebriller, pirattøj eller noget andet der har med vand at gøre . Det rigtige dress belønnes med 10 % rabat hele dagen.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk