Alsie Express måtte ændre aftenafgang fra København

29. november 2015 112

Aftenens søndagsafgang fra København til Sønderborg med Alsie Express er blevet fremrykket.

Sønderborg Lufthavn Foto: Ole Kæhler

Sønderborg Lufthavn Foto: Ole Kæhler

”På grund af stormen ’Gorm’ bliver aftenens afgang fra København (6i124) kl. 19.30, ændret til afgang fra København kl. 17.15”, oplyser Alsie Express på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dennis Zanchetta, der er AFIS-operatør i Sønderborg Lufthavn fortæller til SønderborgNYT, at lufthavnen lukkes ned klokken 20, som vanligt.

”Det er ikke Sønderborg Lufthavn, der bestemmer om der skal flyves til og fra lufthavnen, men derimod de enkelte luftfartsselskaber. Vi har altid åbent. Set i lyset af de vejrdata og forudsigelser vi sidder med netop nu, så lyder det som en god beslutning, at Alsie Express har valgt at fremrykke dagens afgang fra København til Sønderborg”, siger Dennis Zanchetta, AFIS-operatør i Sønderborg Lufthavn.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...