Alsie Express måtte ændre aftenafgang fra København

29. november 2015 112

Aftenens søndagsafgang fra København til Sønderborg med Alsie Express er blevet fremrykket.

Sønderborg Lufthavn Foto: Ole Kæhler

Sønderborg Lufthavn Foto: Ole Kæhler

”På grund af stormen ’Gorm’ bliver aftenens afgang fra København (6i124) kl. 19.30, ændret til afgang fra København kl. 17.15”, oplyser Alsie Express på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dennis Zanchetta, der er AFIS-operatør i Sønderborg Lufthavn fortæller til SønderborgNYT, at lufthavnen lukkes ned klokken 20, som vanligt.

”Det er ikke Sønderborg Lufthavn, der bestemmer om der skal flyves til og fra lufthavnen, men derimod de enkelte luftfartsselskaber. Vi har altid åbent. Set i lyset af de vejrdata og forudsigelser vi sidder med netop nu, så lyder det som en god beslutning, at Alsie Express har valgt at fremrykke dagens afgang fra København til Sønderborg”, siger Dennis Zanchetta, AFIS-operatør i Sønderborg Lufthavn.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...