Ashihara Karate starter nye hold nu

16. januar 2023 Sport
Træning. Foto: Ashihara Karate
Træning. Foto: Ashihara Karate

Skal du i form på en sjov, spændende og meningsfuld måde?

Prøv karate.

Vi starter nye hold hele januar for både børn og voksne og træner tirsdag og torsdag, børn kl. 17.45-19.00 og voksne kl. 19.00-20.30, skriver Ashihara Karate.

Alle fra 10 år og opefter er velkomne – uanset hvilken form du er i. En forbedret fysisk form er bare én af de mange ting, som du vil opleve ved at træne karate med os. Du vil derudover også blive mere smidig, blive stærkere og få bedre motorik, og på det mentale plan vil du opleve øget selvtillid og selvværd, ikke bare i dojoen men også i din hverdag. Sidst men ikke mindst bliver du en del af et fællesskab, hvor vi tager os af hinanden og hjælper hinanden til at blive bedre karateudøvere, og hvor vi også har sociale arrangementer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi træner i kælderen under Kløverskolen – kom bare ind, så skal vi nok tage godt imod dig. Træningen starter præcist på det angivne tidspunkt, så kom gerne 5-10 minutter før.

Kom i træningstøj og hav en flaske vand med.

Læs mere på ashihara-sonderborg.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...