Aviser om Benny Engelbrecht ministerjob

1. september 2014 Politik

Politiken: Benny Engelbrecht, der er kendt som en loyal støtte for statsministeren, har hidtil været Socialdemokraternes erhvervsordfører. Han hører hjemme i den såkaldte morgenmadsklub, der rummer partiets traditionelle højrefløj.

Benny Engelbrecht får ministerpost - og dermed et forrygende afsæt op til næste Folketingsvalg.

Benny Engelbrecht får ministerpost – og dermed et forrygende afsæt op til næste Folketingsvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ekstra Bladet: Han får først og fremmest posten, fordi han har været loyal overfor Helle Thorning.

Information: Benny Engelbrecht er kendt for at være en af Helle Thorning-Schmidts mest trofaste støtter. Men selv om han flere gange har været i spil til ministerposter, er han indtil nu blevet forbigået.

Berlingske: Blandt 44-årige Benny Engelbrechts mærkesager er åbenhed og gennemsigtighed, og han er indædt modstander af lukket lobbyisme i dansk politik.

Artiklen fortsætter under annoncen

BT: Benny Engelbrecht bliver af iagttagere betragtet som en loyal partisoldat, der har støttet Helle Thorning i de seneste år, hvor kritikken ellers har været hård.

Sidst Socialdemokraterne havde en skatteminister, hed han Frode Sørensen. Det er 13 år siden.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>