Aviser om Benny Engelbrecht ministerjob

1. september 2014 Politik

Politiken: Benny Engelbrecht, der er kendt som en loyal støtte for statsministeren, har hidtil været Socialdemokraternes erhvervsordfører. Han hører hjemme i den såkaldte morgenmadsklub, der rummer partiets traditionelle højrefløj.

dk/wp-content/uploads/2014/05/untitled-3.png” alt=”Benny Engelbrecht får ministerpost – og dermed et forrygende afsæt op til næste Folketingsvalg.” width=”267″ height=”189″ /> Benny Engelbrecht får ministerpost – og dermed et forrygende afsæt op til næste Folketingsvalg.

Ekstra Bladet: Han får først og fremmest posten, fordi han har været loyal overfor Helle Thorning.

Information: Benny Engelbrecht er kendt for at være en af Helle Thorning-Schmidts mest trofaste støtter. Men selv om han flere gange har været i spil til ministerposter, er han indtil nu blevet forbigået.

Berlingske: Blandt 44-årige Benny Engelbrechts mærkesager er åbenhed og gennemsigtighed, og han er indædt modstander af lukket lobbyisme i dansk politik.

BT: Benny Engelbrecht bliver af iagttagere betragtet som en loyal partisoldat, der har støttet Helle Thorning i de seneste år, hvor kritikken ellers har været hård.

Sidst Socialdemokraterne havde en skatteminister, hed han Frode Sørensen. Det er 13 år siden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk