Borgmesteren forsvarer der kun blev valgt én privat aktør til hjemmeplejen

26. august 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen medgiver Venstre-politikerne, at der tidligere var en aftale om, der skulle være to private aktører i hjemmeplejens frit-valgs-ordning. Samtidig mener han, der er en god grund til, at opgaven kun går til en enkelt.

Venstre fortæller i en pressemeddelelse, at Socialdemokratiet er løbet fra aftalen om, der skal være to private aktører, der kan levere privat hjemmepleje i Sønderborg Kommune.

“Men det har vist sig, at den ene aktør, CaRas, der ligger rigtigt godt i de ting, som vi måler kvaliteten på, er væsentligt billigere end Dansk Diakonhjemmepleje, som ikke scorer nær så godt i kvalitetsmålingen. Og derfor ville vi ikke vælge at give en del af opgaven til diakonerne, som er både dyrere og leverer ringere kvalitet”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis vi skulle bygge, så ville vi jo heller ikke give opgaven til den entreprenør, som er dyrest og dårligst. Det ville give et ramaskrig”, siger borgmesteren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...