Claus Klaris: Idrætten – frivillige og dialog

13. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Vi skal i Sønderborg Kommune sikre gode rammer for idræt og bevægelse. Idræt og bevægelse er med til at styrke livskvaliteten for os alle, ung som gammel.sport

· Vi har rigtig mange frivillige – De yder alle en kæmpe indsats for idrætten i vores kommune. Vi skal hjælpe de frivillige i deres arbejde – det skal være nemt og sjovt at være frivillig. Eksempelvis kunne hjælp i nogen administrative processer være et element, hvor kommunen kunne støtte de frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris sætter pris på frivillighed.

Claus Klaris sætter pris på frivillighed.

·   Der skal sikres en tættere dialog mellem forvaltning og foreninger – eksempelvis gennemføre en foreningsmesse, hvor der skabes en dialog og diskussion om, hvordan foreninger og forvaltning bedst hjælper hinanden. Samtidig kunne messen have til formål at foreninger kunne udveksle erfaringer og dermed sikre den bedst mulige vækst af foreningslivet i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal arbejde for at give de frivillige bedst mulige arbejdsbetingelser, sikre faciliteter og rammer, der gør det NEMT og SJOVT at være frivillig.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...