Claus Klaris: Idrætten – frivillige og dialog

13. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Vi skal i Sønderborg Kommune sikre gode rammer for idræt og bevægelse. Idræt og bevægelse er med til at styrke livskvaliteten for os alle, ung som gammel.sport

· Vi har rigtig mange frivillige – De yder alle en kæmpe indsats for idrætten i vores kommune. Vi skal hjælpe de frivillige i deres arbejde – det skal være nemt og sjovt at være frivillig. Eksempelvis kunne hjælp i nogen administrative processer være et element, hvor kommunen kunne støtte de frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris sætter pris på frivillighed.

Claus Klaris sætter pris på frivillighed.

·   Der skal sikres en tættere dialog mellem forvaltning og foreninger – eksempelvis gennemføre en foreningsmesse, hvor der skabes en dialog og diskussion om, hvordan foreninger og forvaltning bedst hjælper hinanden. Samtidig kunne messen have til formål at foreninger kunne udveksle erfaringer og dermed sikre den bedst mulige vækst af foreningslivet i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal arbejde for at give de frivillige bedst mulige arbejdsbetingelser, sikre faciliteter og rammer, der gør det NEMT og SJOVT at være frivillig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...