Claus Klaris: Idrætten – frivillige og dialog

13. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Vi skal i Sønderborg Kommune sikre gode rammer for idræt og bevægelse. Idræt og bevægelse er med til at styrke livskvaliteten for os alle, ung som gammel.sport Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” width=”226″ height=”78″ />

· Vi har rigtig mange frivillige – De yder alle en kæmpe indsats for idrætten i vores kommune. Vi skal hjælpe de frivillige i deres arbejde – det skal være nemt og sjovt at være frivillig. Eksempelvis kunne hjælp i nogen administrative processer være et element, hvor kommunen kunne støtte de frivillige.

Claus Klaris sætter pris på frivillighed.

Claus Klaris sætter pris på frivillighed.

·   Der skal sikres en tættere dialog mellem forvaltning og foreninger – eksempelvis gennemføre en foreningsmesse, hvor der skabes en dialog og diskussion om, hvordan foreninger og forvaltning bedst hjælper hinanden. Samtidig kunne messen have til formål at foreninger kunne udveksle erfaringer og dermed sikre den bedst mulige vækst af foreningslivet i Sønderborg Kommune.

Vi skal arbejde for at give de frivillige bedst mulige arbejdsbetingelser, sikre faciliteter og rammer, der gør det NEMT og SJOVT at være frivillig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk