Danmarks bedste skatere mødes i Sønderborg på lørdag

5. august 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

I weekenden viser Danmarks dygtigste skateboardere, hvad brættet med fire hjul virkeligt kan bruges til. Det er et scoop for Sønderborg.

Foto: Bo Bach Jensen.

Foto: Bo Bach Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Danmarks elite blandt skatere indtager på lørdag Sønderborg Skatehal. Her skal de cirka 70 deltagere dyste om, hvem der er dygtigst til lave tricks på et skateboard. Blandt deltagerne er  Roberts Osis fra Sønderborg, der i dag er en af sportens dyre drenge målt på præmier og sponsorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Danmark har en historie for at udklække vildt dygtige skatere, der kan måle sig med de bedste på verdensplan. Det er en gedigen sportsgren, der kræver en masse kunnen, balance og god form. Det bliver vildt flot at se på, lover Mette Lauridsen, der arrangerer konkurrencen og hører til de nærmest utrættelige ildsjæle i Sønderborg Skatehal.

– Skating er blevet en elitesportsgren, som tv-stationer og sponsorpenge flokkes om. Mette Lauridsen nævner, at Roberts Osis var med at gøre skating populær i Sønderborg og gerne kommer ”hjem en tur”.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Han hører til første generation af skatere. Når han kommer på lørdag, så kommer der rigtigt mange andre skatere med, blot for at være en del af slænget, siger Mette Lauridsen.

Konkurrencen foregår i Sønderborg Skaterhal på Ringriderpladsen klokken 14. Når vinderne er kåret, går konkurrencen over i After Party med blandt andre Jeppe Rapp på plakaten. Der er gratis adgang, og Mette Lauridsen opfordrer alle til at komme og følge konkurrencen. Både unge og deres forældre kan få sig en oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det gør ikke noget, at man ikke kender noget til skating.

Deltagerne er så dygtige, at man bliver betaget. Så kom – om så ikke andet, så for at få brudt de fordomme, man måtte have om skatermiljøet. For de passer altså ikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...