Egen UI hentede et 4-2 nederlag i Holstebro

Arkivfoto: Finn Køhler Hansen
9. maj 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Kampbanen i Holstebro mindede om udeholdets spillerdragter, som er grønne trøjer og shorts samt gule strømper.

Det grønne græs var i dagens anledning pyntet flot med mange gule mælkebøtter, og det var som om spillerne fra Egen UI faldt i ét med banen i kampens første tre minutter. For da havde hjemmeholdet på deres to første angreb bragt sig foran med 2-0!

Egens spillere havde været tidligt oppe for at tage bussen til Holstebro denne søndag. Allerede kl. 07.30 kørte bussen fra Guderup. Fire spillere kom dog ikke med. Grace skulle til konfirmation, og Altin, Jacob Vest og Jacob Jepsen var hjemme pga. skader, skriver fodboldklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den stærke og brede trup Egen har i denne sæson var derfor nede på kun 13 spillere til dagens kamp. Om det nederlag, der ventede, skyldes dette er svært at sige; men tilbage til kampen, hvor Egen-spillerne hurtigt fik rystet den kolde duche af sig. For allerede i det 6. minut reducerede topscorer Jacob Iskov på et flot hovedstød på oplæg fra Junior til stillingen 1-2.

Egen begyndte at få overtaget, men Holstebro tog over, da Egen fik et gult kort i det 25. minut og i 10 minutter blev reduceret til 10 mand på banen. Holstebro pressede voldsomt på i denne periode, dog uden at kunne score. Kampen vendte i det 36. minut da Holstebro ligeledes fik et gult kort og blev reduceret til 10 mand. Så var det Egen`s tur til at presse på. Og udligningen kom i det 42. minut, og igen på hovedstød – denne gang scorede Andreas Bak på oplæg fra Jacob Iskov. 2-2 var stillingen ved halvleg.

I 2. halvleg bølgede kampen urytmisk frem og tilbage. I det 74. minut fik Holstebro igen gult kort, og Egen fik det psykologiske overtag. Men blot tre minutter senere begik Egen et unødvendigt frispark i eget målfelt, hvorfor der blev fløjtet for frispark, straffe og gult kort til Egen.

Holstebro scorede på straffesparket og kom foran 3-2! Denne pludselige mentale forandring satte sig i Egen-spillerne, der i resten af kampen forsøgte; men ikke formåede at tiltvinge sig en udligning. Fem minutter før slutfløjtet scorede Holstebro yderligere til slutstillingen 4-2. Holstebro er dermed fortsat ubesejret, og overtog rækkens førsteplads foran Egen, der nu indtager rækkens 2. plads.

Ikke alene tabte Egen dermed sin anden kamp i sæsonen. Men desværre blev skadeslisten over spillere forøget. En af holdets bærende kræfter, anfører Oscar Brodersen, pådrog sig i slutningen af kampen en alvorlig knæskade og frygtes ude i resten af sæsonen.

Der resterer nu seks kampe i sæsonen, hvoraf fire er på hjemmebanen Linak Arena i Guderup.

Allerede på lørdag kl. 13.00 kommer Tjørring på besøg og der er igen gratis hoppeborg til de små tilskuere.