Eva Sommer får Brobyggerprisen 2018

24. august 2018 Sønderborg

Integrationsrådets Brobyggerprisen 2018 oblev overrakt til Eva Sommer fra Dansk Røde Kors’ integrationsindsats.

“Det er en ære, at give dig prisen for din mangeårige og hjertelige indsats på integrationsområdet. Hun var med til at starte Røde Kors’ integrationsindsats i Sønderborg. Og har i mere end fem år været ansvarlig for netværkscafeen”, sagde Amira Abdul-Halim, der overrakte prisen.

I netværkscaféen har Eva Sommer og andre arbejdet for at give flygtninge og indvandrere en indsigt i og viden om danske traditioner og dansk kultur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eva Sommer har med netværkscafeen bl.a. afholdt fastelavnsfester, Skt. Hans og julefest.

“Jeg synes, vi skal rigtigt godt imod mennesker, der kommer til vors land. Og vi skal huske, at vi har brug for dem her”, sagde Eva Sommer.

“Jeg er selvfølgelig glad for prisen, men jeg hjælper ikke andre for at få en pris”, sagde hun.

Eva Sommer er også med til at hjælpe børn med at komme afsted på Ungdommens Røde Kors’ sommerlejr. Og det er ikke kun børnene hun hjælper med at komme afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

På det seneste har hun hjulpet 18 udsatte familier med at komme afsted på familielejr.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...