Heksen lettede fra Jørgensgaard

23. juni 2013 Uncategorized

Det blev tidligt med Skt. Hans i Jørgensgaard i Sønderborg, hvor der var tænkt på både børn og voksne samt gæster fra alle aldersgrupper. Fra klokken 18 var det muligt at få lidt at spise plus øl og sodavand.

Samtidig var der fiskedam, dåsekast og et spil, der mindede om en blanding mellem golf og kroket for de yngre årgange.

– Jørgensgaard har altid væres gode til fælles arrangementer og sammenhold, siger René Wohlgemuth.
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Efter klokken 20 blev der spillet livemusik af en fire unge mennesker, der mestrede både gamle og kommende eversgreens på flotteste vis. Og selvfølgelig guidede de publikum gennem Holger Drachmanns Midsommervisen, der heldigvis blev spillet med noder fra Shubidua.

– Det er flot, at i har lokket så mange mennesker til en regnfuld Skt. Hans. Men det overrasker mig ikke. For dengang jeg selv arbejdede med løbe TO3 i gang i Kløver- Hvedemarken, så var i jo rollemodel, når det handlede om beboeraktiviteter og sammenhold, siger båltaler René Wohlgemuth. Jørgensgaard står foran store ombygninger og også nedrivninger, så der er gearet temmelig meget ned for de fælles arrangementer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omkring 75 trodsede regnbygerne og hyggede sig sammen i og ved teltene, der var omkring bålpladsen, der ganske tankevækkende bestod af et badekar. Mens heksen varmede op i den stille regn, blev der spillet på amerikansk lotteri.

Se billederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.568921336491768.1073741910.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...