Indbruds-statistik: Nordborg tre og Broager ét

15. august 2014 Uncategorized

Der har været godt gang i tyvene i Nordborg i nat. Et gennemført indbrud og to forsøg er føjet til statistikken hos politiet.

Kl. 02:22 natten til fredag gik alarmen hos børnehaven på Fejevej. Et vindue var brækket op og tyvene har været inde på stedet, men det har ikke været muligt at få opgjort, hvad der er blevet stjålet.

Kl. 02:20 gik alarmen på samme tid to steder på Storegade i Nordborg. Begge steder mislykkedes det for tyvene at komme ind.

Også i Broager har tyvene været i gang. Sidst på aftenen torsdag blev der brudt ind i et hus på Brombjerg. En rude blev knust og tyvene kom ind i huset, hvor de stjal 2 designerstole og en PH lampe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vidner så en stor mørk personbil køre fra stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...