Kom med til spinning i roklubben

8. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Rospinning er effektiv træning af hele kroppen, hvor man får trænet både ryg, mave, ben og arme. En instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til underholdende musik, – cyklen er blot udskiftet med en romaskine.by4

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra 15. september har vi rospinningshold for begyndere hver mandag og torsdag aften kl. 17.00 Opret dig som midlertidigt medlem via vores hjemmeside og få adgang til to gratis prøvetimer.

Vi starter blidt op så alle kan være med, og bruger ekstra tid på teknikken i starten, men du skal nok få varmen alligevel.

Hvis du får lyst til at fortsætte efter dine to prøvetimer, ændrer du blot dit medlemskab på hjemmesiden, hvor du kan finde mere info om priser og andre aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig til et par svedige timer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i prisen

Foruden rospinning får du følgende med ved et medlemskab i Sønderborg Roklub:

• 1x ugentlig svømning i Humlehøjhallen (nov-apr)

• Styrketræning i klubben m/instruktør (nov-apr)

• Instruktion på vandet (maj-juli)

• Fælles roaften hver mandag og torsdag (apr-nov)

• Div. aktiviteter på land og vand (hele året)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...