Kom med til spinning i roklubben

8. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Rospinning er effektiv træning af hele kroppen, hvor man får trænet både ryg, mave, ben og arme. En instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til underholdende musik, – cyklen er blot udskiftet med en romaskine.by4

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra 15. september har vi rospinningshold for begyndere hver mandag og torsdag aften kl. 17.00 Opret dig som midlertidigt medlem via vores hjemmeside og få adgang til to gratis prøvetimer.

Vi starter blidt op så alle kan være med, og bruger ekstra tid på teknikken i starten, men du skal nok få varmen alligevel.

Hvis du får lyst til at fortsætte efter dine to prøvetimer, ændrer du blot dit medlemskab på hjemmesiden, hvor du kan finde mere info om priser og andre aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig til et par svedige timer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i prisen

Foruden rospinning får du følgende med ved et medlemskab i Sønderborg Roklub:

• 1x ugentlig svømning i Humlehøjhallen (nov-apr)

• Styrketræning i klubben m/instruktør (nov-apr)

• Instruktion på vandet (maj-juli)

• Fælles roaften hver mandag og torsdag (apr-nov)

• Div. aktiviteter på land og vand (hele året)

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...