Kom til drop-in Mindfulness hos Lægerne Victoria

5. november 2013 Uncategorized

Socialrådgiver Kari Bjerke har sat sig for, at ville lære danskerne at meditere. Hun er ved at afslutte uddannelsen til Mindfulness-instruktør og har selv mediteret i 10 år.

Forskning viser, at især personer med stress, depressioner og angst kan hente afgørende hjælp i Mindfulness, som både er meditation og opmærksomhedstræning. For nogle kan Mindfulness endda være et alternativ til medicin. Og der er intet mystisk eller religiøst i Mindfulness meditation, tværtimod. Ved at lære at meditere, kan man få bedre jordforbindelse, fordi man lærer at være med og dermed rumme livet som det nu engang er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kari Bjerke er klar til at guide dig gennem mindfullness

Kari Bjerke er klar til at guide dig gennem mindfulness.

I forbindelse med, at Kari Bjerke for 4 år siden selv blev deltidssygemeldt med stress og hvor daværende egen læge ikke kunne hjælpe, fordybede hun sig for alvor i Mindfulness meditationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det har været en lang vej og hvor tid og ro, har været vigtige faktorer for at få det bedre, hvilket har været en udfordring at finde i en tid, hvor alting skal gå så stærkt, siger Kari Bjerke.

Hun har nu startet eget firma – Mindfulnessway, som er din vej til et bedre liv, som der står, når man klikker sig ind på hjemmesiden.

– Mindfulness kan virkelig gøre en forskel ift, at få stoppet op i sit liv og lære at mærke, hvordan man egentlig har det. Ved at lære om Mindfulness, kan man lære at være med de følelser man mærker indeni, og dét kan være meget forløsende, siger Kari Bjerke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 1. november og foreløbig frem til årsskiftet tilbyder hun drop-in Mindefulness morgen meditation hos Lægerne Victoria, Helgolandsgade 9, 6400.

Tidspunktet er fra 7:00-7:45, ankomst mellem kl. 6:50-7:00.

Frem til den 30. november 2013, tilbyder Kari også  drop-in Mindfulness i ”House of Yoga”, Rådhustorvet 5, 6400 Sønderborg.

Tidspunktet er fra kl. 12-13, ankomst mellem kl. 12-12:15.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...