Ligeværd i Sønderborg siger: Godt Nytår

30. december 2015 Sønderborg

Formanden for Ligeværd i Sønderborg, Jørn Thrane, skriver:

Vi fra Landforeningen Ligeværd i Sønderborg, der hjælper mennesker med særlige behov, vil hermed ønske alle et godt og lykkebringende nytår!

Vi har, som alle andre mennesker, ønsker for det nye år:

At vores Venstreregering holder op med at kalde vores unge mennesker dovne og ikke jobparat, ikke omstillingsparat ogjeg kunne blive ved med at remse op.

Jørn Thrane håber, at året 2016 bliver året, hvor ordet anstændighed får betydning i kommunens forvaltninger.

Jørn Thrane håber, at året 2016 bliver året, hvor ordet anstændighed får betydning i kommunens forvaltninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nej vores unge, der har særlige udfordringer, kommer ikke tættere på et job, bare fordi I fra Venstre prøver på at gøre vores unge hjemløse! Eller sørger for, de ikke har penge til mad!

Nårman så konfronterer nogle af Venstrefolkene med fakta, så lyder det:

“Nej, nej det er jo ikke Jeres unge mennesker, vi vil ramme”, lyder svaret fra Venstrepolitikere.

HALLO men det gør i!

Og vil I gøre noget ved det: NEJ.

Men desværre er Venstre ikke ene om at glemme unge med særlig behov. Øverst på glemsomlisten står Det Radikale Venstre. De hyler op over, at flygtninge og migranter kommer til at leve i fattigdom og bliver sociale tabere osv. når de skal til at leve for intigrationsydelsen, som er små 6000 kroner brutto om måneden og med mulighed for at øge indtægten med 1500 kr. hvis den pågældende består sprogtesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danskeunge mennesker med særlige behov har ikke den mulighed. De kan højst få 5800 kr. om måneden fra de fylder 18 og til de minimum fylder 30 år. Højst sandsynligt meget længere, fordi de sikkert kommer i såkaldte ressourceforløb som minimum varer i 5 år og næsten automatisk bliver forlænget op til flere gange.ligeværd

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne står bag den lov, som fastholder vores unge dér, så alt i alt er der ingen fra det der folketing, der regner vores unge for noget som helst, men meningen er måske at indføre et aælternativ til åndsvageforsorgen? Spærre alle, der anderledes, væk?

Her i kommunen er vores fromme nytårsønske, at de forskellige forvaltninger gør som vores borgmester siger de skal, nemlig arbejde for borgerne, og ikke som nu: Kun for sig selv!

Byrådet må stoppe, at alle der har et problem, skal nedgøres og trampes på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil sige lige som Poul Nyrup Rasmussen, sagde i en nytårstale:

Kan vi ikke gøre det lidt bedre?

Kan vi ikke behandle andre lidt bedre?

Måske lige så godt som vi selv gerne vil behandles?

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...