Lions i Sønderborg igen klar med de attraktive rabathæfter

28. oktober 2016 Nordborg

82-årige Arne Kay har travlt med sin vigtige opgave for Lions Club Sønderborg i denne tid. Det er nemlig nu, han skal have spredt de attraktive rabathæfter ud til de friskoler og sportsklubber, der gerne vil tjene lidt til deres fælleskasser ved at sælge.

“Der er flere friskoler, der har meldt sig som sælgere og det er vi glade for. Der er også sportsklubber, der kan se hæftesalget som en chance for at tjene penge, der kan hjælpe lidt til en sportsrejse”, siger Arne Kay til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene i Sønderborg, at forretninger tilbyder deres kunder rabat, når de har rabathæftet med rabatmærker. Nordborg er også på banen med deres eget hæfte, som Lions Club Als Nørherred står bag.

Penge i Lions kasse

“Rabathæfterne sælges i byens gader af unge mennesker og de kommer også og ringer på dørklokken”, siger Arne Kay. Hæftet koster bare 30 kroner og bruger man bare ét af rabatmærkerne, så er de penge tjent hjem.

“Jeg mener, at man kan spare omkring 1000 kroner, hvis man indløser dem alle”, siger Arne Kay.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet for Lions Club Sønderborg er, at der tjenes en million kroner til velgørenhed og Lions Club sætter en stor ære i at administrationen af indtjeningen koster et rundt beløb: Nemlig 0 kroner.

Læs mere om Lions Club Sønderborg HER

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk