Lions inviterer til Vinfestival

7. november 2018 Sønderborg

Lions Club Als byder den kommende lørdag til vinfestival i Det Sønderjyske Køkken.

Mellem kl. 12.30 og 15.30 kan du leje et vinglas og smage på flere end 50 forskellige vine. Vinene tilbydes af lokale forhandlere og importerer, som du samtidig kan bestille din vin hos.

Efterår er vintid med vinhøst til kommende år og samtidig tid til at finde de gode vine, du vil nyde til Mortensanden, julegåsen eller andre af den kommende tids gode øjeblikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillerne, der er med i Det Sønderjyske Køkken på lørdag, tilbyder smagsprøver på et bredt spektrum af vin fra hele verden.

Melder sulten sig undervejs, er der mulighed for at købe en let frokostanretning fra kokkene i Det Sønderjyske Køkken.

Lej et glas og smag dig frem. Det koster kun 150 kroner, hvis du sikrer dig billet på forhånd – ved indgangen er prisen 175 kroner.

Forsalget foregår hos butik Victoria i Perlegade, i Det Sønderjyske Køkken eller på MobilePay 33348  -husk det er vigtigt, at du oplyser navn, når du betaler.

Lions støtter andre

Når du køber billet til Lions’ Vinfestival støtter du arrangøren, Lions Als. Lions støtter en række lokale organisationer og aktiviteter som Misbrugscentret, gadesygeplejerskerne, SSP og flere andre.

Lions Als er en del af Lions International, verdens største non-profit velgørenhedsorganisation. Organisationen bruger 0 kroner på administration – hver krone, du donerer, går ubeskåret til velgørenhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Tom har prøvet en elcykel.

Læs mere om kampagnen hér