Lions: Sælg tulipaner og støt hjælp til misbrugere

21. februar 2014 Frivillige

Igen i år besøger medlemmer af Lions Club Als de forretningsdrivende i Sønderborg for at aftale køb af og levering af en buket tulipaner. En buket med tilhørende vase koster 100 kr., og pengene går til lokalt forebyggende arbejde mod misbrug.

Medlemmerne af Lions Club Als kommer rundt til forretningerne i perioden fra den 26. februar til den 13. marts, og buketterne leveres tirsdag den 25. marts.

Tulipaner skal hjælpe misbrugere.

Tulipaner skal hjælpe misbrugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbagemeldingerne fra tidligere år er, at tulipanerne er smukke og holder længe. Det er nemt at modtage og stille buketten op – det kræver kun lidt vand. Buketten varsler forår og pynter i forretningen, og samtidig kan man vise, at man støtter kampen mod misbrug, idet det fremgår af et lille mærke på vasen.

Lions Clubs kampagne mod unges misbrug er verdensomspændende, men pengene fra salget af tulipaner via Lions Club Als går til støtte i nærområdet – nemlig forebyggelse af unges misbrug via bl.a. SSP-arbejdet og Ungeteamet i Sønderborg Kommunes Misbrugscenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Club International er verdens største non-profit velgørenhedsorganisationen. Den bruger ingen midler til administration, idet det meget begrænsede kontorhold betales af medlemmernes kontingent.

Hver eneste doneret eller indsamlet krone går til velgørende arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...