Mandag: Oplev magnetisme og zoneterapi i Sønderborghus

1. november 2013 Uncategorized

Hvis du har lyst til at høre om det gode ved zoneterapi og få noget at vide om det vitale velvære, så skal du straks ringe til Gitte Vagner på 6160 8614 og tilmelde det gratis arrangement, der er i Sønderborghus mandag aften kl. 19.images

Arrangementet er ganske gratis og der slippes 30 gæster indenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vitale velvære

– Mange mennesker sover for lidt og for dårligt, så de har slet ikke den energi, som de kunne ønske sig. Men det kan der gøres noget ved, siger velværekonsulent Janne Harild fra København. Sammen med Gitte Vagner er hun i Sønderborghus mandag.

– Magnetisme kan mere end blot at tiltrække og frastøde. Den kan i vid udstrækning hjælpe kroppen på en måde, så den hjælper sig selv. Det giver mere energi og vitalitet, siger hun.images (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Zoneterapi

Zoneterapeut Gitte Vagner vil fortælle om zoneterapiens fortræffeligheder og en enkelt deltager får en lille forsmag på, hvor godt det virker.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...