Matas-elev vil fortælle kunderne alt om produkterne fra Dior

Julie Baun Mathiassen ved alt om Dior. Foto: Ole Kæhler
Julie Baun Mathiassen ved alt om Dior. Foto: Ole Kæhler
26. marts 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Fra den 30. marts og frem til den 8. april kan du blive meget klogere på makeup, hudplejeprodukter og dufte fra Dior, hvis du besøger Matas i Perlegade i Sønderborg. Der sker noget hver eneste af de åbningsdage, som ligger mellem de to datoer.

Det er elev Julie Baun Mathiassen, som laver sin fagprøve i de dage og hun er klar med to kundeaftener, hvor den ene bliver en konfirmandaften og den anden bliver en inspirationsaften.

“Vi byder også på individuel rådgivning om makeup. Her skal der bestilles en tid på vores hjemmeside og så er vi klar med god, peronlig rådgivning”, siger Julie Baun Mathiassen til SønderborgNYT. Hun tilføjer, at man kan se på Matas’ hjemmeside, hvad der tilbydes de enkelte dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Matas-eleven er kommet til Sønderborg fra Grønland og hun har dansk/grønlandske forældre.

“Gennem hele mit liv har familien været på ferier i Danmark og jeg har altid vidst, at når jeg skulle tage en uddannelse, så skulle jeg herned”, siger Julie Baun Mathiassen, som dog ikke kom direkte fra Grønland til Sønderborg.

“Først var jeg på EUX i Odense og så kom jeg til Sønderborg og det gode er, jeg får lov til at blive i Matas, når jeg har fået mit svendebrev”, siger hun.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...