Networking: Prøv din sociale intelligens af i SSR

11. april 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du er nystartet iværksætter med forretning i Sønderborg, så er det en rigtig god idé at blive meldt ind i Sønderborg Salgs- og Reklameforening, SSR, fordi den giver et netværk, der kan gavne både dig og din forretning.

Formand Joan Lott Carlsen  siger bestemt, at foreningen har meget at byde på.

Formand Joan Lott Carlsen siger overbevisende, at foreningen har meget at byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har nogle gode foredrag og arrangementer, så medlemskontingentet er virkeligt givet godt ud, siger formand Joan Lott Carlsen til Sønderborg Nyt.

Blandt arrangementerne har der været besøg i lufthavnen og hos Air Alsie, der har været en aften med Borgen og Sønderborg Havn som tema, Andreas Bo har været overskrift og så har fodboldlandsholdstræner fortalt, hvor Danmark kunne vinde EM.

Med SSR-prisen vil SSR belønne en persons evne og vilje til at gå nye veje og gøre det, som alle andre kun taler om. Titlen ”Årets Galoche” skal opfattes som det modsatte af at gå i små sko. Modtageren skal afspejle de værdier, der kendetegner SSR, nemlig nytænkning, mod, kreativitet og inspiration.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets Galoche

Årets Galoche uddeles til en person, der gør en forskel i Sønderborg-området, en person der er med til at udvikle området og sætte det på landkortet. Om det er indenfor kunst, kultur, erhverv, markedsføring eller noget helt fjerde er underordnet.

Årets Galoche-modtager er frontløber, en first mover. Han/hun tør tage kampen op uden at være bange for massernes kritik – og ved at gå nye veje, være innovativ og tage chancer er Årets Galoche-modtager en kilde til inspiration for os alle i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herligt mix

Medlemskredsen spænder bredt over virksomhedsledere og ejere fra industri, handel, håndværk og liberale erhverv. Networking  er en del af programmet og det er glimrende – også for de mennesker, der føler sig fristet af et jobskifte.

70 procent af alle jobs besættes nemlig gennem netværk.

Sønderborg Salgs- og Reklameforening dyrker ikke bestemte erhverv. Det, der dyrkes er social intelligens og der er plads til mange smil. Både når der er arrangementer eller foredrag – og især til generalforsamlingen, der har det specielle kendetegn, at den aldrig varer længere end et kvarter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om foreningen på: www.ssrf.dk

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...