Politiet på knallertjagt

Politiet var på knallertjagt. Arkivfoto: Ole Kæhler
Politiet var på knallertjagt. Arkivfoto: Ole Kæhler
19. marts 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag aften ved 21:30-tiden var politiet på jagt efter en knallertkører, som ikke ville stoppe, da de gav tegn til, at det skulle han.

“På Augustenborgvej – i nærheden af Bauhaus – ser en politipatrulje to knallerter komme kørende og den ene var uden lys. Betjentene gav tegn til, at knallerterne skulle standse, men de kørte videre og i hver sin retning”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

“Patruljen fulgte efter den knallert, som ikke havde lys på og turen gik via Agtoftvej til Torvet, inden knallertkøreren gav op og standsede”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 15-årige dreng, som kørte knallerten blev sigtet for at stikke af, køre uden lys og nummerplade samt for ikke have sit kørekort med sig.

“Knallerten blev taget med til Politigården, hvor vi skal tjekke, om den kan køre hurtigere end det tilladte”, siger Chris Thorning Vesterdal.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...