Så indbrudstyven løbe ud fra indkørslen

Indbrud i Dybbøl. Arkivfoto: Ole Kæhler
Indbrud i Dybbøl. Arkivfoto: Ole Kæhler
19. marts 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag aften kort før klokken 22 kom en mand hjem til Dybbøløstenvej i Dybbøl – og han så en person komme løbende ud fra indkørslen og sætte sig ind på passagersædet i en mørk stationcar – muligvis en Audi eller en BMW – som havde tildækkede nummerplader og køre fra stedet.

“Det viste sig, der havde været indbrud i villaen og der var blandt andet stjålet designermøbler”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

“Den person, som løb ud fra indkørslen, beskrives som en mand, der er 175 til 185 centimeter høj. Han er mørk i huden, har kort, mørkt hår og mørkt skæg og han var iført mørkt tøj. Hvis der er nogen, som ved noget om, hvem gerningsmanden er eller har set noget, så vil vi gerne høre om det”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...